+40724124281 contact@serenadenor.ro

Dr. Serana Denor

Cristina Neagoe – coach

.Sunt Cristina Neagoe, coach, trainer, consilier  pentru dezvoltare personala, consilier vocational , parent coach
      Respect Regula  de aur- Oamenii conteaza!
      Te invit in calatoria semnificatie…
  Dupa 15 ani in care am insotit zeci de mii de oameni catre diferite destinatii  si dupa un proces constient si continuu, fiind prezenta si atenta la fiecare escala din propria calatorie, in care mi-a fost  predata  insemnatatea la cel mai inalt nivel de mentori evoluati, plini de iubire si intelepciune, am decis ca este momentul sa te insotesc catre cea mai frumoasa destinatie, catre tine insuti.
     In calitate de Coach, voi fi un far de coasta , voi lumina parcursul tau, vom explora impreuna acest ocean ( viata) cum sunt aceste ape, cum esti tu si corabia ta? esti tu capitanul acesteia? vom descoperi impreuna busola ( sensul tau) carma ( valorile), ne vom folosi de vele ( puncte tari, abilitati, aptitudini, convingeri suportive) si vom transforma visurile in realitate. O calatorie de o mie de mile incepe cu primul pas!
       Cum iti foloseste coachingul? acesta  ofera tehnici si instrumente specifice, fiind un proces centrat pe obiective, bazat pe intrebari de provocare cognitiva, vei capata claritate si vei intelege ca facand aceleasi lucruri nu ne putem astepta la rezultate diferite si astfel vom trece de la intrebarea  oare pot? la oare cum pot sa? 
     Coaching-ul te  ajuta in procesul de autocunoastere, te ghideaza cu ajutorul tehnicilor specifice sa-ti descoperi si sa-ti accesezi potentialul maxim. Poate fi un bun ghid atunci cand: ceva nu functioneaza in viata ta, cand nu stii exact ce vrei, cand stii insa nu esti sigur de calea pe care sa o urmezi, cand iti lipseste un plan de actiune, cand stii tot ceea ce ai de facut insa nu actionezi, cand te simti blocat, cand simti ca ceva lipseste dar nu-ti dai seama ce, cand  iti doresti sa te dezvolti si sa devii cea mai buna versiune a ta si cand doresti sa imbunatatesti relatiile din viata ta, cele personale, profesionale, de cuplu, relatia cu copiii, relatia cu toti cei dragi tie, caci calitatea vietii este data de armonia in propriile relatii!
   “Stabilirea scopului este primul pas in transformarea invizibilului in vizibil”

     In calitate de Consilier Vocational am inteles ca “cele mai importante doua zile din viata ta sunt cea in care te-ai nascut si cea in care ai aflat DE CE  te-ai nascut”.
       Actiunile, intentionalitatea, pasiunea si energia cu care facem lucrurile, toate acestea aduc rezultatele, aduc starea de bine, bucuria si implinirea, pentru a ajunge aici este important sa stii ce te implineste, care-ti sunt valorile, misiunea, menirea caci tu esti sculptorul si tu iti creezi opera de arta si poti fi mai aproape de ce ai de oferit, caci “acolo unde talentele tale se intalnesc cu nevoile lumii, acolo se gaseste vocatia ta”.

 
    Iti doresc o calatorie plina de semnificatii si iubire, draga calatorule!

Call Now Button